GRANOLA MED LAKRIDS OG INGEFÆR
Selvfølgelig kan du pifte din morgenmad op med lakrids!
Blomster & Bakverk blomsterochbakverk anneliesblomsterochbakverk
ANNELI ANDERSSON
Annelie Andersson driver bloggen Blomster & Bakverk som er en dejlig kombination af bagning, vegetaropskrifter og havetips - alt sammen illustreret med smukke billeder.
Blomster & Bakverk blomsterochbakverk anneliesblomsterochbakverk
INGREDIENSER
250 g (6 dl) havregryn (eller boghvedeflager)
150 g (2,5 dl) grofthakkede mandler (eller cashewnødder)
45 g (1,5 dl) kokosflager
2 spsk sort psylliumfrø lakridsgranulat fra Calabrien eller lakridspulver fra Calabrien
2 tsk malet ingefær
160 g (1,75 dl) vand
4 spsk rapsolie
2 spsk flydende honning
75 g (1,5 dl) tørrede tranebær
55 g (1 dl) græskarkerner
150 g (2,5 dl) grofthakkede mandler (eller cashewnødder)
45 g (1,5 dl) kokosflager
2 spsk sort psylliumfrø lakridsgranulat fra Calabrien eller lakridspulver fra Calabrien
2 tsk malet ingefær
160 g (1,75 dl) vand
4 spsk rapsolie
2 spsk flydende honning
75 g (1,5 dl) tørrede tranebær
55 g (1 dl) græskarkerner
TILLAGNING
1. Sæt ovnen på 175 grader.
2. Bland havregryn, mandler, kokos, psylliumfrø, lakrids og ingefær i en skål.
3. Rør vand, olie og honning sammen og dryp i den tørre blanding. Vend godt rundt, så det hele er blandet.
4. Hæld ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag midt i ovnen i ca. 20-30 minutter. Rør rundt et par gange, så det bliver ristet jævnt.
5. Lad granolaen køle af på pladen og tilsæt derefter tranebær og græskarkerner.
6. Rør rundt og hæld i en glaskrukke med tætsluttende låg.
2. Bland havregryn, mandler, kokos, psylliumfrø, lakrids og ingefær i en skål.
3. Rør vand, olie og honning sammen og dryp i den tørre blanding. Vend godt rundt, så det hele er blandet.
4. Hæld ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag midt i ovnen i ca. 20-30 minutter. Rør rundt et par gange, så det bliver ristet jævnt.
5. Lad granolaen køle af på pladen og tilsæt derefter tranebær og græskarkerner.
6. Rør rundt og hæld i en glaskrukke med tætsluttende låg.
GRANOLA MED LAKRIDS OG INGEFÆR
Selvfølgelig kan du pifte din morgenmad op med lakrids!
granola med lakrids og ingefær Selvfølgelig kan du pifte din morgenmad op med lakrids! matlagning Anneli andersson 250 g (6 dl) havregryn (eller boghvedeflager)
150 g (2,5 dl) grofthakkede mandler (eller cashewnødder)
45 g (1,5 dl) kokosflager
2 spsk sort psylliumfrø lakridsgranulat fra Calabrien eller lakridspulver fra Calabrien
2 tsk malet ingefær 160 g (1,75 dl) vand
4 spsk rapsolie
2 spsk flydende honning
75 g (1,5 dl) tørrede tranebær
55 g (1 dl) græskarkerner 1. Sæt ovnen på 175 grader. 1. Put the gelatin leaves in cold water for five minutes.
2. Bland havregryn, mandler, kokos, psylliumfrø, lakrids og ingefær i en skål.
3. Rør vand, olie og honning sammen og dryp i den tørre blanding. Vend godt rundt, så det hele er blandet. 4. Hæld ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag midt i ovnen i ca. 20-30 minutter. Rør rundt et par gange, så det bliver ristet jævnt.
5. Lad granolaen køle af på pladen og tilsæt derefter tranebær og græskarkerner.
6. Rør rundt og hæld i en glaskrukke med tætsluttende låg.
150 g (2,5 dl) grofthakkede mandler (eller cashewnødder)
45 g (1,5 dl) kokosflager
2 spsk sort psylliumfrø lakridsgranulat fra Calabrien eller lakridspulver fra Calabrien
2 tsk malet ingefær 160 g (1,75 dl) vand
4 spsk rapsolie
2 spsk flydende honning
75 g (1,5 dl) tørrede tranebær
55 g (1 dl) græskarkerner 1. Sæt ovnen på 175 grader. 1. Put the gelatin leaves in cold water for five minutes.
2. Bland havregryn, mandler, kokos, psylliumfrø, lakrids og ingefær i en skål.
3. Rør vand, olie og honning sammen og dryp i den tørre blanding. Vend godt rundt, så det hele er blandet. 4. Hæld ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag midt i ovnen i ca. 20-30 minutter. Rør rundt et par gange, så det bliver ristet jævnt.
5. Lad granolaen køle af på pladen og tilsæt derefter tranebær og græskarkerner.
6. Rør rundt og hæld i en glaskrukke med tætsluttende låg.